Referenties

Voor Zandbergen World’s Finest Meat in Zoeterwoude Rijndijk verzorgt
Elderhorst Centrale Verwarming het onderhoud van alle installaties.

Elderhorst Centrale Verwarming legde in een dertigtal appartementen in het monumentale complex ’t Kruytschip in Leiden alle cv- en luchtbehandelingsinstallaties (WTW) aan.

In Voorschoten werd het oude postkantoor door Elderhorst Centrale Verwarming omgebouwd tot kinderdagverblijf met kantoorruimte. Daarbij tekende Elderhorst voor het sanitair, de centrale verwarming en de luchtbehandeling.

Bij Rijsbergen Automaterialen in Leiderdorp leverde Elderhorst Centrale Verwarming de complete cv en WarmteTerugWin (WTW) installatie. Ook de aanleg en het onderhoud wordt door Elderhorst verzorgd.

Een prestigieus project verzorgde Elderhorst Centrale Verwarming in Oegstgeest. In Congreshotel Oud Poelgeest werd in de kelder van het eeuwenoude kasteel vloerverwarming aangelegd.

Woningstichting Warmunda schakelde Elderhorst Centrale Verwarming in voor het vervangen van de cv-installaties in een complex van 31 woningen in Warmond (Teylingen).

De winkels van de regionale keten vrijetijds kledingwinkels van Henny’s Rits hebben altijd een aangename temperatuur dankzij de cv-installaties die Elderhorst Centrale Verwarming leverde en aanlegde. Ook verzorgt Elderhorst het onderhoud van de installaties in de winkels in Alphen aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Rijnsburg, Noordwijk en Wassenaar).